Încă o dovadă că Nicole Kidman și Keith Urban formează un cuplu perfect

0

Keith Urban și Nicole Kidman formează unul dintre cele mai stabile cupluri de vedete și demonstrează acest lucru și pe rețelele de socializare.

Cuplul se află în această perioadă într-o vacanță romantică în Italia, mai exact în Florența. Cântărețul a decis să împărtășească cu fanii care îl urmăresc pe Instagram câteva imagini din această călătorie.

Dacă prima fotografie ne prezintă un superb apus de soare, cea de-a doua ni-l arată pe artist alături de soția lui, Nicole Kidman, în timp ce aceasta îl ține în brațe.

„Apus de soare în Florența…. cu iubirea mea. – KU”, este descrierea pe care Urban a postat-o la cele două imagini, iar fanii l-au asaltat cu comentarii, apreciind modul în care artistul vorbește despre soția lui, chiar și după atâția ani de căsătorie.

Nu este prima dată când Keith Urban vorbește admirativ despre soția lui, ba din contră. El a lansat o piesă, Gemini, ale cărei versuri făceau referire la Nicole Kidman: „She’s a maniac in the bed, but a brainiac in the head.” (Este un maniac în pat, dar un brainiac în cap – n.red.)

Bineînțeles,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.