În luna cadourilor, alege moda sustenabilă la Band of Creators Winter Shop!

0

Cum ar fi să le găsești pe toate (sau măcar o mare parte din ele) în același loc? Band of Creators Winter Shop este exact un astfel de loc, în care designerii de haine și accesorii îți dau întâlnire pe 8 și 9 decembrie, la Point.

Smaranda Almășan, Larisa Dragna, Edita Lupea, Florentina Giol, Reprobable, Efemere, Oana Manolescu, Komoda și Kinga Varga sunt pregătite să le vadă zâmbind mulțumite până și pe cele mai pretențioase fashioniste. Rochiile maxi în culori electrice, piesele multifuncționale, jachetele supradimensionate sau topurile din materiale prețioase descriu mai bine decât 1000 de cuvinte talentul și creativitatea designerilor prezenți la Band of Creators Winter Shop. Pentru cele mai îndrăznețe, piesele din noua colecție a designerului bulgar Maria Queen Maria le vor transforma în vedeta oricărei petreceri ale finalului de an.

Accesoriile pot fi cadouri ideale, deși, de această dată, alegerea va fi dificilă. Sâmbătă și duminică, vor veni la Point Life in Mono, cu o colecție de bijuterii special concepută pentru acest eveniment, și Gabriela Secărea, ale cărei creații au fost prezente la New York săptămâna trecută, ca parte din expoziția de bijuterie contemporană Camera Lucida. Anul acesta, șosetele au fost un must have pentru pasionatele de modă, așa că în week-end vor găsi la Band of Creators Winter Shop o colecție în exclusivitate în România – Hysteria. Mătasea, paietele, sclipiciul și mărgelele pot transforma o pereche de șosete într-un accesoriu prețios și într-un cadou greu de uitat. Iar dacă am ajuns la acest capitol, copiii se pot bucura și ei de șosete de designer, datorită brandului românesc Incrocodible, care le-a adăugat și o dimensiune educativă prin desenele create în funcție de grupe de vârstă.

Din categoria nu am niciodată suficiente’, gențile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.