Ilinca Vandici: „Și eu am fost înșelată. M-am simțit umilită și trădată”

0

Ilinca Vandici este una dintre persoanele publice care întotdeauna a fost sinceră în ceea ce privește momentele grele prin care a trecut în viață. Ea a făcut un vlog pentru contul său de Youtube în care dezvăluie că a fost înșelată, dar și cum a putut trece peste experiența trăită. 

Ilinca a povestit în detaliu despre cum a fost toată acea perioadă pentru ea: „O lungă perioada din viața mea am trăit sub acest stigmat, spun stigmat pentru că la momentul respectiv mi se părea umilitor, înjositor, mi se părea urât să știe toată lumea că iubitul tău te înșală, iar tu să nu vezi, să nu vrei să accepți, să te minți că nu e chiar așa, și că de fapt se va schimba și lucrurile vor fi ca la început.”

„M-am simțit umilită, trădată, însă nu am putut să accept faptul că oamenii nu se schimbă. Iar dacă ai fost o dată înșelată, treaba asta se va repeta. E ca un cert vicios din care nu există ieșire, decât dacă îi pui punct. Aveam stări de anxietate în momentul în care eram singură, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. Nu mă mai regăseam, nu mai aveam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.