Ilie Năstase, singur din nou! Ioana Simion l-a părăsit și s-a mutat cu chirie?!

0

Se pare că nici de data aceasta Ilie Năstase nu a fost prea norocos, pentru că Ioana, femeia care i-a devenit cea de-a cincea soție, a plecat din casa lui și nu mai vrea să știe ceva de el.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit, conform unor surse citate de Click!, care au mărturisit că femeia s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament din Pipera.

„Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a mărturisit pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.