Ilie Năstase se însoară pentru a cincea oară. Când este programat marele eveniment | Româneşti, Vedete

0

Ilie Năstase are planuri mari de viitor. La cei 72 de ani ai săi este decis să ajungă din nou la altar cu aleasa inimii sale, Ioana Simion, o brunetă în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după despărțirea de cea de-a patra soție, Brigitte Sfăt: „Nu mă împac cu Brigitte. Eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, – a declarat Ilie Năstase, conform click.ro

Pe de altă parte, iubita lui Ilie Năstase, despre care, nefind o persoană publică, nu se știu foarte multe detalii, doar că este și ea divorțată, a conturat foarte frumos și cu diplomație contextul actual: „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea.”, – a comentat Ioana Simion.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Ilie Năstase este recunoscut nu doar calităților sale sportive, ci și grație farmecului său cu care a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase femei din lume, categorie în care intră și Diana Ross, artista cu care s-a iubit pasional și care chiar l-a urmat în România.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.