Idei de cadouri pentru femeile însărcinate

0

Din clipa în care află că va aduce pe lume un copil, femeia simte că “totul se schimbă”. Pe măsură ce timpul trece, încep să afle și apropiații noutatea din viața ei: “Ești bine? Bebe cum e? Ce-a mai zis doctorul?”. E admirabilă preocuparea celor din jur pentru binele însărcinatei, dar trebuie “administrată” cu măsură, cu tact și cu… surprize plăcute!

O aniversare, o sărbătoare sau oricare altă dată reprezintă ocazia specială pentru a bucura o viitoare mămică, dar achiziția de cadouri nu e întotdeauna un lucru simplu. De obicei, oamenii tind să caute un obiect util nou-născutului, uitând că protagonista celor aproape 9 luni de așteptare este, de fapt, mama! Dacă acel dar va fi ales pentru ea, se vor liniști astfel și vocile care spun că “e mai bine să iei acum ceva pentru mamă, după naștere cumperi pentru copil” – iar fericita va fi încântată de gest.

Cadouri clasice  

O carte cu informații despre sarcină și schimbările din corp, despre evoluția și îngrijirea copilului, ar fi extrem de utilă nu doar mamei, ci ambilor părinți. Sau poate i-ar face plăcere să se citească un volum din literatura preferată, pe care nu a avut vreme să o savureze înainte de perioada gravidității.

Pentru o femeie este important să se simtă mereu frumoasă, iar sarcina presupune atenție sporită – deci sunt binevenite produsele de îngrijire (cosmetice, dermato-cosmetice) create pentru viitoarele mămici. De asemenea, vor fi apreciate obiectele vestimentare și bijuteriile, care aduc acel plus de ”chic” care creează o stare de bine oricărei doamne. 

Cadouri practice 

E foarte probabil ca unei iubitoare de sport să-i placă o saltea pentru exerciții indicate perioadei pe care o trăiește. Cunoscând că hidratarea este esențială în sarcină, mama conștiincioasă va aprecia o sticlă cu pai încorporat – extrem de comodă atunci când are nevoie să meargă la plimbare. Ori poate iubește cănile cu mesaj sau pe cele elaborate în forme ieșite din comun. 

Pe o pasionată de culori ar surprinde-o plăcut un set de pictură sau chiar o carte de colorat pentru adulți, cu setul de creioane aferent. Cei care vor să lase decizia alegerii în mâna primitoarei au la dispoziție instrumentul perfect: voucherul-cadou. 

Cadouri amuzante

Pentru doritorii de ”ceva altfel” și inedit, există variante interesante cadouri haioase, ofertante atât estetic, cât și ca utilitate. De exemplu, un accesoriu discret și simpatic cu figură de viermișor curios – o lampă portabilă cu suport special de prindere pe carte. Sau poate un carnețel de notițe în culori vesele însoțit de pixul cu dublu rol – creat pentru scris și pentru manichiură (combinaṭie de mirare, dar extrem de folositoare în situații neprevăzute).

“Timpul în sarcină trece diferit”, spun unele femei. Ei bine, a fost creat ceasul care aleargă – la propriu! – să-i reamintească viitoarei mămici când e ora să-și ia tratamentul. Iar dacă visează la destinații pe care nu le poate atinge, o hartă specială i-ar aduce întreaga lume sub degete: răzuind cu atenție traseele, surprinderea și buna dispoziție sunt asigurate!

Cadouri-eveniment 

E foarte posibil ca un anumit context sau eveniment să reprezinte darul cel mai indicat – o programare deja achitată la un salon de înfrumusețare, participarea la un spectacol, o ieșire într-un loc care o atrage în mod deosebit.

Perioada sarcinii reprezintă o aventură unică pentru o femeie. Este răgazul care îi transformă viața, îi crește speranțe, temeri, de multe ori fără ca ea să-și conștientizeze modificările interioare. De aceea, cel mai sensibil dar pe care i-l puteți face unei viitoare mămici este acela de a-i fi aproape, de a o susține în acest parcurs. Iar când o veți vedea strălucind de emoție că v-ați străduit să-i pregătiți o surpriză, veți ști că ați găsit cadoul perfect, oricare ar fi acela!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.