Idei de amenajare a unui living îngust

0

Living-ul este acea încăpere care-i permite fiecărui om să se bucure de acele momente de relaxare și de liniște pe care le merită. Dacă stăm să ne gândim, living-ul este una dintre încăperile de bază, pentru că, mai ales atunci când musafirii își fac apariția, este locul în care cele mai frumoase amintiri se pot consolida. Tocmai de aceea, putem înțelege de ce amenajarea acestui loc este esențială.

Fiecare om visează la o amenajarea modernă, însă trebuie să recunoaștem că atunci când vine vorba despre un living îngust, lucrurile par să se complice. Dacă ești în această situație, ne bucurăm să te avem astăzi alături de noi! De ce? Pentru că urmează să prezentăm câteva idei de amenajare potrivite, mai ales unui living îngust, în așa fel încât rezultatele să fie pe placul tău.

Iată care sunt propunerile noastre:

  1. Etajere sau raft suspendat

Atunci când spațiul de care dispune living-ul locuinței tale nu te mulțumește, este un moment potrivit să faci apel la rafturile suspendate sau la etajere! Acestea îți pot oferi spațiul de care ai nevoie pentru depozitare, dar cu toate acestea, nu te vor încurca foarte mult. Dacă stai să te gândești, etajerele vor contribui considerabil la eficientizarea spațiului, având un rol funcțional în locuința fiecărui om. Dacă anterior te confruntai cu problemele aduse de spațiul îngust și nu știai unde poți depozita bunurile pe care  le deții, fără ca echilibrul vizual să fie afectat, acum te poți bucura de această soluție, care te va ajuta să aduci o notă modernă în living-ul tău, dincolo de suprafața acestuia.

  1. Mese extensibile

Cu certitudine, atunci când vorbim despre un living îngust, aceste mese extensibile sunt potrivite pentru tine! Mesele extensibile sunt accesoriul de care te poți bucura de fiecare dată când ai musafiri, pentru că vă oferă acel confort de care aveți nevoie. Mai mult de atât, aceste mese extensibile sunt o soluție potrivită, pentru că sunt foarte ușor de depozitat, fără să ocupe prea mult spațiu. Astfel, te poți folosi de ele doar atunci când este nevoie.

HomeWish este locul în care vei regăsi o gamă extinsă de modele ale acestor mese extensibile, astfel încât, ai posibilitatea de a alege ce consideri că este mai potrivit. Aceste mese extensibile îți permit să conturezi câteva dintre stilurile de design interior de interes pentru tine, precum stilurile clasic, glam, industrial sau modern și chiar și scandinav. În acest fel, te vei putea bucura de o amenajare pe placul tău, cu ajutorul acestor mese extensibile, având siguranța că vei obține un echilibru vizual de care nu te vei plictisi prea curând. Aceste mese extensibile oferite de HomeWish sunt rezistente și au un aspect care nu se deteriorează odată cu trecerea timpului, datorită tuturor materialelor din care sunt realizate, precum ceramică, metal, MDF sau lemn.

Și așa îți poți da seama și cât de ușor pot fi întreținute! Astfel, aceste mese extensibile devin un partener de nădejde în amenajarea living-ului, dincolo de dimensiunile sale înguste.

  1. Alege texturile cu atenție

Nu în ultimul rând, pentru amenajarea unui living îngust, trebuie să acorzi atenție texturilor. Tapițeria de catifea poate aduce o iluzie optică demnă de apreciere, tocmai de aceea, te invităm să acorzi atenție tuturor recomandărilor prezentate în articolul de astăzi.

Spor la amenajare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.