Hobby-uri ciudate ale vedetelor din întreaga lume

0

Daniel Craig, actualul James Bond, este cunoscut în întreaga lume pentru numeroasele filme de mare succes în care a interpretat o mare varietate de roluri. Puțină lume știe însă că actorul a fost chef într-un pub înainte să devină o mare vedetă. În timp ce filma pentru Cowboys & Aliens în 2010, actorul a început să gătească pentru câțiva colegi, dar a renunțat rapid, după ce întreaga echipă se adunase la rând pentru a încerca mâncarea.

Johnny Depp este un actor extrem de talentat și apreciat, care însă are o carieră plină de controverse. Nimeni nu s-ar putea gândi care este unul dintre hobby-urile acestui adevărat bad-boy all Hollywood-ului: Ei bine, Depp colecționează păpuși, dar în special păpuși Barbie!

Claudia Schiffer, un adevărat simbol al frumuseții și una dintre cele mai celebre reprezentate ale sexului frumos din acest mileniu, are un hobby cât se poate de straniu. Claudia colecționează păianjeni și insecte, deținând numeroase insectare și panouri înrămate. Ar mai fi apărut oare pe peste 1000 de coperte de reviste dacă s-ar fi știut acest lucru?

Rihanna este una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică ușoară ale ultimului deceniu, însă puțină lume ar putea ghici care este hobby-ul său de suflet. Deși mesajele pe care le transmite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.