Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves și a avut cel mai bun răspuns

0

Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, a decis să facă publică relația pe care o are Alexandra Grant, partenera sa de afaceri, prin apariția pe covorul roșu la evenimentul LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci care a avut loc în Los Angeles.

Încă din momentul în care fotografiile au început să circule pe internet, fanii actorului au fost șocați de asemănarea dintre Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, și celebra actriță Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani.

Așa cum poți observa și tu în imaginea de mai sus, chiar există multe asemănări, chiar dacă diferența de vârstă dintre cele două este una considerabilă: amândouă au aceeași nuanță de păr, pomeți proeminenți și trăsături faciale similare.

Helen Mirren a aflat de comparațiile pe care le fac fanii (unii chiar au crezut că ea este iubita actorului) și a făcut și câteva declarații cu privire la acest subiect. „Am văzut asta”, a declarat Helen pentru Entertainment Tonight. „Este un lucru foarte flatant pentru mine pentru că, precum vedeți, ea este o persoană foarte drăguță”.

Helen Mirren și Keanu Reeves se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.