Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de victime ale sale

0

Zeci de victime care l-au dat în judecată pe Harvey Weinstein ar fi ajuns la o înțelegere cu acesta, suma pe care ar trebui să o plătească fostul producător de film și conducerea companiei sale aflate în faliment ajungând la 25 de milioane de dolari.

Dacă înțelegerea va fi acceptată de un judecător, Harvey nu ar trebui să își recunoască faptele sau să plătească alte daune. Se pare că această sumă face parte dintr-o înțelegere de 47 de milioane de dolari, care l-ar putea ajuta pe fostul producător de acuzații în acest proces.

Mai mult de 30 de actrițe și foste angajate ale lui Weinstein ar putea accepta această înțelegere, însă până acum nu au apărut informații concrete despre persoanele care sunt de acord cu înțelegerea sau, din contră, nu sunt mulțumite de aceasta.

Cel mai problematic aspect al acestei înțelegeri este faptul că ea reprezintă o dispoziție punitivă destinată să forțeze victimele să cadă la înțelegere. Șocant, însă fondurile care nu vor fi acceptate de reclamanți se vor întoarce la Harvey și Robert Weinstein pentru a se apăra în instanță”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.