Hannelore de la „Insula iubirii” și-a pus silicoane după ce s-a împăcat cu Bogdan. Cum arată acum frumoasa blondină

0

Hannelore, fosta concurentă a reality show-ului „Insula Iubirii”, care a fost în centrul atenției datorită scandalului cu Bogdan dar și cu ispita de care s-a îndrăgostit, Andy, a luat o hotărâre serioasă și și-a schimbat aspectul corpului. Astfel, la câteva luni de la încheierea emisiunii, blondina și-a pus silicoane.

După ce a participat la „Insula Iubirii”, viața ei s-a schimbat complet. I-a plăcut să fie apreciată de către fani, în vreme ce restul internauților o judecau. Cu toate acestea, Hannelore nu s-a oprit din a-și dezvolta afacerile și a câștiga bani. În plus, la puțin timp după ce a divorțat de Bogdan, s-a hotărât să facă o schimbare majoră în aspectul fizic, așadar, și-a pus silicoane. Acum, blonda nu se ferește să-și arate trupul minunat. De aceea, pozele în care apare în costum de baie au adunat mii de aprecieri din partea fanilor.

”Eşti atât de faină, au ce regreta unii!”, ”Eşti prea mişto pentru Andy!”, ”Erai frumoasă şi fără silicoane!”, au postat fanii săi.

Hannelore s-a înscris la „Insula Iubirii” alături de Bogdan Ionescu, iubitul ei de mulți ani. Cei doi s-au căsătorit după puțin timp de la încheiera filmărilor, iar după câteva luni au și divorțat. Cu câteva săptămâni în urmă însă, au apărut câteva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.