Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte, iar subiectul va fi comunicarea după divorț

0

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, a declarat că își dorește să scrie o carte despre comunicare după divorț, în care spună tot ce a învățat în perioada aceea și mai ales, cum a reușit să păstreze o legătură specială cu fostul ei soț, Chris Martin, conform Mediafax.

Actrița și solistul trupei Coldplay au divorțat în 2016, după o căsnicie de 12 ani, deși își anunțaseră decizia cu doi ani înainte să fie finalizate actele.

„De un an încercăm din răsputeri să vedem ce mai poate fi între noi şi am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim mult, ne vom despărţi”, a sunat mesajul celor doi, transmis în 2010.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au rămas în relaţii foarte apropiate după despărţire, petrecându-şi multe vacanţe împreună, alături de cei doi copii ai lor, Apple, care are 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Chiar dacă a suferit enorm din cauza destrămării relației, actrița americană a considerat că experiența grea prin care a trecut a fost o oportunitate să lucreze cu ea însăși și să învețe ceva bun.

”Atât eu, cât şi Chris, am promis să iubim mai departe toate lucrurile care ne-au plăcut mereu la celălalt şi să ne dezvoltăm în continuare prietenia şi să găsim moduri de a comunica. A fost un întreg proces. Poate, într-o zi, voi scrie o carte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.