Gwyneth Paltrow vorbește despre faptul că încă nu locuiește cu soțul ei, Brad Falchuk

0

Sunday Times a scris că Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk nu locuiesc încă împreună. Publicația a precizat că Brad doarme în propria lui casă atunci când copiii lui, Brody și Isabella, îi rămân în grijă. „Toți prietenii noștri căsătoriți spun că modul în care trăim este ideal și nu ar trebui să schimbăm nimic”, a explicat Gwyneth. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba, având în vedere că Falchuk și-a scos la vânzare casa în valoare de 10 milioane de dolari, potrivit Variety.

Anul trecut, Gwyneth Paltrow a dezvăluit în cadrul unui interviu că, după despărțirea de Chris Martin, nu știa dacă se va mai căsători vreodată, însă apoi l-a întâlnit pe Brad Falchuck și lucrurile s-au schimbat complet. Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut cu Brad Falchuck, co-producătorul serialelor „American Horror Story” și „Glee”, ceremonia fiind una intimă, în Hamptons.

„Consider că mariajul este o instituție frumoasă, nobilă, pentru care trebuie să faci eforturi”, a spus Gwyneth. „Pentru că nu cred că te căsătorești și asta este tot – cred că este doar începutul. Creezi această a treia entitate, a treia ființă de care trebuie să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.