Gwyneth Paltrow este acuzată că a cerut prețuri exorbitante participanților la summit-ul său de wellness

0

Mai multe persoane o acuză pe Gwyneth Paltrow de înșelăciune după ce au fost taxate cu 5.700 de dolari pentru participarea la un summit de wellness organizat weekend-ul trecut. Una dintre persoanele care s-au aflat la summit le-a spus celor de la Page Six că le-a trimis un mesaj pe WhatsApp participanților în care le-a scris „GP este o escrocă.”

Cei de la eveniment au fost constrânși să-și rezerve camere prin Goop (site-ul fondat de Gwyneth Paltrow) la 1300 de dolari pentru două nopți la Kimpton Fitzroy London Hotel, doar pentru a observa mai târziu că prețurile în acel weekend porneau de la 250 de dolari per noapte. 

Evenimentul a inclus și un summit de sănătate unde Gwyneth – care a fost înconjurată de securitate – a oferit sfaturi despre bunăstare și un stil de viață sănătos, alături de alte activități, precum băi de sunete și un antrenament de fitness cu antrenorul ei, Tracy Anderson. O altă participantă a declarat pentru aceeași publicație că „Gwyneth se comportă de parcă ar fi o zeiță a sănătății, dar de fapt este o impostoare pretențioasă și lacomă.”

Sursa a continuat prin a spune că actrița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.