Gwyneth Paltrow a organizat o cină cu o tematică inedită alături de cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood

0

După ce Gwyneth Paltrow a reușit să șocheze pe toată lumea atunci când a decis să comercializeze o lumânare care miroase precum vaginul ei, de data aceasta ea a organizat o cină cu o tematică diferită. Mai exact, invitatele trebuiau să vină nemachiate.

Actrița în vârstă de 47 de ani a fost gazda unei cine în Los Angeles, iar printre invitații la această cină s-au numărat unele dintre cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood, precum Demi Moore, Kate Hudson, Alexandra Grant și Rumer Willis. Înainte de a veni, acestea au primit un kit care conținea unele dintre produsele pe care ea le comercializează.

„Fără make-up, fără filtru. O întâlnire uimitoare cu cele mai minunate femei de pe planetă”, a scris Gwyneth pe Instagram.

„Despre noaptea trecută… am avut plăcerea să vorbesc cu @grantalexandra unul dintre cei mai strălucitori și talentați artiști. O petrecere frumoasă cu scopul de a celebra frumusețea așa cum este ea”, a spus Gwyneth Paltrow, alături de o fotografie cu Alexandra Grant, iubita actorului Keanu Reeves, și Demi Moore, nemachiate.

De asemenea, și actrița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.