Gigi Hadid și Zayn Malik formează din nou un cuplu

0

Gigi Hadid și Zayn Malik au fost fotografiați împreună în New York, cei doi fiind surprinși ținându-se de mână. Apariția lor a stârnit numeroase comentarii și o sursă apropiată a declarat pentru E! News că într-adevăr cei doi formează din nou un cuplu.

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună.”, a declarat sursa citată de E! News.

Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație complicată, cei doi despărțindu-se deja de câteva ori. Au devenit un cuplu în 2015, apoi în 2018 au anunțat pentru prima dată că se despartă. Ulterior s-au împăcat în vara anului 2018, însă în ianuarie 2019 au decis să se despartă.

Se pare că vineri, 10 ianuarie, cei doi au sărbătorit ziua de naștere a lui Zayn, la cină fiind invitați și apropiații lui Gigi, sora ei, Bella, precum și mama și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.