Gestul care te scoate din minți de fiecare dată când partenerul vine acasă. Cum să înțelegi bărbații

0

La un moment dat circula pe Facebook o glumă: Cum să înțelegi femeile, volumul 1 – desenată o carte imensă, cu milioane de pagini. Cum să înțelegi bărbații era o broșurică subțire. Pentru a ne înțelege pe noi și sexul opus, e necesar să ne dăm seama care ne sunt nevoile, după ce mecanisme funcționăm. Iar diferențele dintre bărbați și femei chiar sunt reale, nu doar la nivel anatomic.

Acceptă că suntem diferiți, primul pas pentru cum să înțelegi bărbații

Susținem și promovăm egalitatea între sexe, un subiect foarte dureros nu doar în România, ci și în Occident. Știm că bărbații sunt mai bine plătiți decât femeile, ambii pe aceeași poziție. Că există această discriminare legată de maternitate. Și să nu uităm de scandalul din 2018 când Mark Wahlberg a fost plătit cu 1,5 milioane de dolari pentru a filma din nou scene din All The Money In The World. Pentru același job Michelle Williams a primit 1000 de dolari.

Wahlberg a fost gentleman și a donat banii pentru susținerea victimelor hărțuirii sexuale și abuzurilor. Vei spune că, uite, se întâmplă și la case mai mari. Pentru a învăța cum să înțelegi bărbații este important să nu transformi acest suntem egali în suntem identici. Pentru că femeile și bărbații nu sunt nici pe departe identici, iar de aici capcana multor frustrări și conflicte în cupu.

Cum să înțelegi bărbații? Câteva diferențe de bază

Care este prima diferență izbitoare? Cât de mult vorbesc femeile, nu? Clasic! Ei bine, se pare că o femeie vorbește pe zi circa 20.000 de cuvinte, pe când un bărbat 7000. Dacă ai norocul ca partenerul tău să lucreze în vânzări, e posibil să-și epuizeze cuvintele mult mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.