Gabriela Spanic a pozat goală la 45 de ani. FOTO | Străine, Vedete

0

Gabriela Spanic și-a surprins pe deplin fanii după ce a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare complet goală. Imaginile provocatoare fac parte dintr-un pictorial incendiar pe care actrița de telenovele l-a făcut pentru un calendar pe anul 2019.

Gabriela Spanic a scris și un mesaj de susținere a fotografiilor nud: „Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, – a scris Gaby Spanic pe Instagram.

Gabriela Spanic susținea în 2016, într-un interviu acordat pentru People en Espanol, că nu a recurs niciodată la operații estetice, ba mai mult, că nu și-a injectat nimic în piele și că toate zvonurile sunt doar răutăți ale oamenilor: „Mă amuză persoanele invidioase care zic că sunt frumoasă pentru că sunt operată. Nu! Sunt complet naturală!”

Actrița care a dat viață Uzurpatoarei, dar și multor altor personaje celebre de telenovelă a recunoscut abia anul trecut că a apelat la câteva retușuri, însă că s-a rezumat doar la injecții cu botox și atât. Ba mai mult, la momentul respectiv a făcut un video pe rețelele de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.