Gabriela Cristea, din nou în formă după cea de-a doua sarcină. Cât a reușit să slăbească vedeta în ultima perioadă

0

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni, însă nu s-a reîntors încă în televiziune, fiind hotărâtă să facă unele schimbări legate de aspectul ei și mai exact, vrea să revină cât mai repede la silueta cu care se mândrea înainte.

Au trecut șapte luni de când Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară, iar în tot acest timp, prezentatoarea tv a reușit să dea jos 14 kilograme și nu se oprește aici. Nu face foamea, nu își pune în pericol sănătatea, iar singurul lucru pe care și-l dorește este să slăbească încet și frumos, ca să nu aibă parte nici de frustrări, dar nici de probleme de sănătate.

“De la naştere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăţi de cântar şi oricum nu e semnificativ. Important e cum arăţi, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăţi la 50 de kilograme când ai 20 de ani şi altfel arăţi la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună şi care să nu necesite un efort draconic şi, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău şi ameţeli de să nu mă pot ţine pe picioare şi să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.