Fundația Ducelui și Ducesei de Cambridge va suferi modificări în structură, motivul fiind posibila plecare a Ducelui și Ducesei de Sussex

0

Meghan Markle și Prințul Harry au propriile planuri, iar acest lucru ar putea duce la o restructurare a Fundației Regale condusă de Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Am anunțat la începutul acestui an că Fundația Regală își va revizui structura pentru a servi cât mai bine intereselor Altețelor Lor Regale în viitoarele roluri și noile gospodării regale”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Fundația Regală, fundație condusă de Prințul William și Kate Middleton alături de Prințul Harry și Meghan Markle. „Orice schimbare în această privință va fi anunțată la momentul potrivit”, a adăugat aceeași persoană.

Declarația reprezentantului vine la scurt timp după ce mai multe surse au declarat pentru Page Six că plecarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de la conducerea fundației va fi anunțată săptămâna aceasta. Ducesa de Sussex a devenit parte a fundației în luna iunie a anului trecut, după căsătoria cu Prințul Harry. O sursă a declarat anterior că în ciuda situației tensionate, William și Harry și-au dorit să „ducă mai departe moștenirea caritabilă lăsată de mama lor”.

Ducele și Ducesa de Sussex s-au separat deja de Prințul William și Kate Middleton în ceea ce privește gospodăria…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.