Fiul cântărețului Granger Smith a murit în urma unui accident. Avea doar 3 ani | Străine, Vedete

0

Artistul a dat teribila veste pe Twitter și Instagram, în cursul zilei de joi. Acesta a anunțat că fiul lui și al soției sale Amber, River, a încetat din viață „în urma unui tragic accident” și „în pofida eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat”.

Reprezentanții lui Smith au confirmat pentru People că micuțul s-a înecat în piscina casei.

Amber și cu mine am luat decizia de a ne lua la revedere și să îi donăm organele pentru ca alți copii să aibă o a doua șansă la viață”, a scris cântărețul, care a postat o fotografie în care apare alături de băiatul lui.

Familia noastră este devastată și cu inimile frânte, dar ne consolăm la gândul că este alături de Tatăl lui Ceresc”, a mai scris Smith, care mai are un băiat, Lincoln (5 ani) și o fată, London (7 ani).

Riv a fost special. Toți cei care l-au cunoscut au știut asta imediat Bucuria pe care a adus-o în viețile noastre nu poate fi exprimată, iar lumina lui va dăinui pentru totdeauna în inimile noastre”, a continuat el.

Dacă mai există cuvinte pentru a spune mai multe, nu le pot găsi în acest moment. Iubiți-i pe cei apropiați vouă. Niciodată nu a existat un moment mai dificil pentru noi”, a încheiat artistul.

Alături de o poză cu fiul ei, Amber a împărtășit aceeași veste îngrozitoare.

Nimic nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.