Fiica Serenei Williams a debutat pe catwalk la New York Fashion Week

0

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din cadrul New York Fashion Week a fost cu siguranță prezentarea colecției vestimentare a celebrei Serena Williams. La prezentare au asistat numeroase celebrități printre care Kim Kardashian, Anna Wintour, Tarana Burke, Ashley Graham, Gayle King, LaLa Anthony, dar și Alexis Ohanian, soțul Serenei.

Așa cum se obișnuiește, Serena a pășit pe catwalk la finalul prezentării de modă și a avut alături de ea un invitat foarte special. Este vorba de fiica ei în vârstă de 2 ani, Olympia, care a părut ușor intimidată de postura inedită, dar și de aplauzele celor din sală.

Serena Williams știe cât de importantă este o ținută cu personalitate și vrea să transmită acest lucru și prin brand-ul de piese vestimentare care îi poartă numele.

Serena Williams a împărtășit recent cu fanii care o urmăresc pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress. „Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile și pentru toate tipurile de corp”, povestește Serena Williams în descrierea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.