Fiica lui Paul Walker i-a adus un omagiu tatălui său printr-o fotografie rară

0

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, a ales Instagramul pentru a-l comemora pe tatăl său, postând o poză cu acesta în timpul unei vacanțe în Insulele Bahamas. În imagine, actorul zâmbește în timp ce se află în ocean alături de un porc sălbatic. Meadow Walker a adăugat o descriere scurtă, însă care a stârnit emoție în rândul următorilor săi: „Mă gândesc la tine’. Reacțiile nu au întârziat să apară, foștii colegi de pe platourile „Fast and Furious’ precum Jordana Bewster și Tyrese Gibson au comentat: „Îmi place această poza’ și „Iubitor al animalelor și al oceanului! Nu am mai văzut poza aceasta’.

În 2013, Paul Walker și prietenul său Roger Rodas se plimbau cu un Porsche Carrera GT când acesta a explodat în urma impactului puternic cu un copac. Ambii bărbați au fost declarați morți la fața locului, arsurile fiind atât de grave încât trupurile lor au fost greu de recunoscut.

Ultima dată când Meadow și-a exprimat sentimentele față de tatăl său în mediul online a fost în septembrie 2017, ziua în care Paul ar fi împlinit 44 de ani. În fotografie, Meadow, la o vârsta fragedă, dansează cu tatăl…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.