Familia Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse

0

Jameela Jamil, actrița din serialul „The Good Place”, critică dur familia Kardashian, după comentariile recente făcute despre înlocuirea mâncării cu shake-uri speciale.

Kris Jenner a vorbit în New York Times despre decizia familiei sale de a promova shake-urile care înlocuiesc mâncarea. „Nu trăiesc în acel spațiu cu energie negativă. Nouăzeci la sută din oameni vor fi încântați în privința familiei, a călătoriei și a ceea ce suntem”, a spus aceasta.

Kim a continuat, apărându-și munca: „Dacă există o muncă care este ușoară și nu trebuie să stăm departe de copiii noștri, atunci este o oportunitate uriașă. Dacă cineva ar primi aceleași oportunități de carieră, cred că ar trebui să le ia în calcul. Vei fi criticat pentru aproape orice, așadar cât timp îți place sau crezi în asta sau merită din punct de vedere financiar, oricare ar fi decizia ta, este ok atât timp cât ești ok cu asta.”

Jameela Jamil nu a fost de acord cu aceste comentarii și a arătat foarte clar acest lucru prin mesajele postate pe Twitter. Actrița a spus că familia „Kardashian are buzunarele pline de sângele și diareea adolescentelor”.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.