Exista limita de varsta in videochat?

0

Videochat-ul este un domeniu de activitate destul de controversat, in jurul caruia planeaza o gramada de mituri. Unul dintre aceste mituri este legat de varsta pe care trebuie sa o aiba un model de videochat. Este oare adevarat faptul ca sunt preferate fetele de maxim 24 de ani si ca restul nu au nici macar o sansa in a face cariera intr-un studio? Afla raspunsul din randurile urmatoare!

Este adevarat, in videochat exista o limita de varsta. Totusi, contrar asteptarilor, este vorba de limita inferioara de varsta. Niciun studio nu va angaja un model care are mai putin de 18 ani, pentru ca acest lucru nu este legal. Insa, odata ce au implinit varsta majoratului, fetele pot merge linistite la un interviu de angajare in videochat daca isi doresc independenta financiara cat mai curand posibil.

In ceea ce priveste limita superioara de varsta, niciun studio profesionist, care isi respecta modelele, nu va pune aceasta problema. Criteriile de evaluare a posibilelor modele de videochat sunt cu totul altele in momentul interviului. De exemplu, aspectul fizic placut nu are legatura cu varsta. Exista femei de 35-40 de ani care sunt extrem de ingrijite si feminine, asa cum exista fete de 20 de ani care nu au avut grija de infatisarea lor, iar acest lucru este vizibil.

Ce inseamna videochat-ul pentru o tanara de 18 ani?

Anterior a fost mentionata limita inferioara de varsta, de 18 ani. Totusi, multe fete care si-ar dori sa incerce un job intr-un studio sunt reticente la inceput, tocmai din cauza varstei fragede. Din fericire, ele trebuie sa stie ca meseria de model de videochat nu implica neaparat nuditate. Astfel, pot incepe sa practice aceasta activitate pe etape, alegand sa le parcurga in propriul ritm, in functie de cat de confortabil se simt.

Nu este nimic in neregula daca un model se simte mai confortabil sa faca videochat non-adult, pentru ca dupa un timp sa practice video chat adult. Aceasta este chiar o recomandare pentru fetele de 18 ani, putin mai reticente, care se afla la inceput de drum. Pe masura ce capata experienta, vor decide singure cand si cum vor trece la videochat-ul de tip adult.

Ce inseamna videochat adult si non-adult?

Cele doua tipuri de videochat, adult si non-adult, nu au legatura cu varsta pe care o are modelul. Acestea sunt doar doua variante de activitate practicata de modelele de videochat. Intr-un studio, fetele aleg tipul de activitate pe care o prefera, iar acest lucru nu este influentat de varsta, indiferent daca este vorba despre un model de 35 de ani sau unul de 18.

Diferenta dintre cele doua este cat se poate de simpla: varianta videochat-ului adult implica nuditate, iar cea non-adult nu implica nuditate. Totusi, pentru ambele variante de videochat este nevoie ca fetele sa fie suficient de dezinvolte si lipsite de prejudecati care nu isi au locul in fata camerei video. De asemenea, arta conversatiei este extrem de importanta in ambele cazuri. Trainerii din studio se vor ocupa de pregatirea modelelor, in functie de varianta de lucru aleasa, invatandu-le tot ceea ce este necesar sa cunoasca pentru a castiga cat mai bine.

Castigurile din videochat depind de varsta?

Un alt mit care se invarte in jurul job-ului ca model de videochat este acela ca fetele mai tinere sunt mult mai cautate si castiga mai bine. Nimic mai fals! Castigurile din videochat depind in proportie de 100% de cateva aspecte importante, insa niciunul nu este legat de varsta. Este vorba despre experienta, dedicare, perseverenta, dorinta de invatare si de perfectionare si, bineinteles, profesionalismul celor din studio.

Este normal ca un model cu experienta, care a parcurs mai multe etape si a ajuns in faza in care face videochat adult sa castige mai mult. Insa, acest lucru nu inseamna ca veniturile modelelor care fac videochat non-adult sunt de neglijat. Dimpotriva! In functie de orele lucrate, aceste modele pot ajunge lejer la cateva sute de dolari pe saptamana. De asemenea, modelele care se dedica acestui job si isi fac un program pe care il respecta, vor castiga mai mult decat fetele care trateaza jobul ca pe unul part-time, indiferent de tipul de videochat pe care il practica.

In concluzie, varsta nu are un cuvant de spus in videochat, nici in ceea ce priveste angajarea, dar nici in privinta castigurilor sau a tipului de activitate aleasa de modele. Mult mai importante pentru un studio sunt potentialul, ambitia si profesionalismul!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.