EXCLUSIV: Romanița Iovan dezvăluie cum își va petrece sărbătorile de iarnă (VIDEO)

0

Romanița Iovan ne-a dezvăluit că va petrece Crăciunul în familie, însă pentru Revelion are planuri speciale. „Am hotărât împreună cu gașca noastră de vreo 20 de tineri energici și plini de inițiativă să plecăm în Maramureș. Vom petrece Revelionul într-un sat foarte departe de lumea dezlănțuită. Este superb acolo. Am ales trei căsuțe tradiționale unde vom fi cazați și Revelionul îl vom face tot așa într-o casă tradițională. Ne-am făcut program să mergem cu Mocănița, să mergem cu sania cu cai”, ne-a povestit ea.

Urmărește interviul de mai jos și descoperă și ce ținută specială și-a ales Romanița Iovan pentru petrecerea de Revelion.

Romanița Iovan este unul dintre cei mai longevivi designeri români, cu o carieră în modă de aproape 30 de ani. A început ca model, și fermecată de zona de fashion, și-a dat seama că viitorul său era în această industrie. Însă, alegerea acestui domeniu nu a fost una neapărat ușoară. „Terminasem la seral Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism. Mă pregăteam pentru managament în turism și m-am gândit foarte serios ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.