EXCLUSIV pentru ELLE, Adelina și Cristi Chivu, despre viața lor în Milano: „Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși”

0

Adelina și Cristi Chivu au făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru ELLE, despre momentul în care în Milano, orașul în care locuiesc de mulți ani, s-a declanșat epidemia de coronavirus. „Eu nu credeam să trăiesc ce trăim noi acum în Milano. Înainte să se închidă tot, adică acum vreo 10 zile, am fost în parc la sport și m-am trezit într-o mare de oameni. De atunci am decis să nu mai ieșim decât să luăm strictul necesar. Market, farmacie și cam atât. Prieteni afectați nu avem, dar avem prieteni în carantină totală care au intrat în contact cu persoane afectate.”

Adelina a povestit și cum este situația actuală în Milano: „Momentan termenul dat este de 3 aprilie, dar este o dată orientativă, nu cred că se va termina atât de repede la cum stau lucrurile. Numărul de îmbolnăviri și decese crește de la o zi la alta, mai ales că nici aici nu s-au respectat regulile la început și acum se văd rezultatele, din păcate. Noi, în Milano, aveam ca termen de comparație doar China, nu credea nimeni că se va ajunge aici. Alte țări europene au deja un punct de reper în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.