EXCLUSIV! Interviu Vanotek: „Oamenilor nu le vine să creadă când îmi ascultă piesele că sunt făcute de un român” | Româneşti, Vedete

0

Vanotek, în vârstă de 34 de ani, este un producător și DJ român din Republica Moldova, mutat din anul 2001 în România,  căsătorit și tată a doi copii. Artistul a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Revista Unica în care a vorbit atât despre latura profesională, cât și despre un subiect mai puțin abordat până acum, și anume viața de familie.

Unica: De ce Vanotek? Care este povestea din spatele numelui tău de scenă?

Vanotek: Din copilărie, prietenii îmi spuneau Vano, care vine de la Vania din rusă, numele meu real fiind Ion. în momentul în care am hotărât să devin artist, îmi plăcea foarte mult muzica tech house, așa că am mai adăugat la Vano un „tek” și a luat naștere Vanotek.

Când și cum ți-ai dat seama că muzica este drumul pe care-ți dorești să mergi?

De mic copil mi-a plăcut muzica și am fost încurajat și susținut de părinți să fac asta. Am început să studiez acordeonul de la vârsta de 8 ani în orașul meu natal din Republica Moldova. Apoi, la 11 ani, am venit în Iași și am continuat să studiez la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă”.

Ce simți când muzica ta se ascultă peste hotare? Crezi ca ai atins apogeul în acest sens sau ți-ai plănuit să cucerești un nou public?

Mă simt foarte bine când văd că munca mea dă rezultate. Mă ambiționează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.