Eva Longoria, mesaj emoționant de ziua fiului ei

0

Eva Longoria a sărbătorit prima aniversare a fiului ei, Santiago, cu o postare emoționantă pe Instagram. Actrița și soțul ei, José Bastón, au devenit părinți în urmă cu un an, iar acum actrița a postat o imagine și un mesaj dedicat fiului lor.

„Când s-a întâmplat asta? Ai un an! Nu mai este un bebeluș acum! Anul acesta a fost cel mai frumos din viața mea. Să am acest suflet minunat lângă mine în fiecare dimineață și să îl culc în fiecare seară a fost magic. Fiecare râset și zâmbet care vine de la tine este pur și simplu o bucurie. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! Te iubesc dragostea mea! La mulți ani Santi!”

Actrița nu a postat o singură imagine, explicând au fost făcute atât de multe fotografii în acest an, încât nu a putut alege una singură. Acest lucru este surprinzător, având în vedere că inițial Eva nu și-a dorit să posteze foarte multe detalii despre fiul ei.

Ea a explicat recent pentru ET de ce a ales să încalce această regulă. „Este foarte amuzant deoarece înainte să se nască eu și soțul meu am stabilit, ‘Nu vom posta foarte mult. Vom menține privată această viață’. Și acum în fiecare zi mă gândesc, ‘Trebuie să postez asta! Este prea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.