Etapele unui machiaj profesional – SuperLifestyle.ro

0

Atunci când te machiezi, varianta finală a muncii tale asidue nu trebuie să arate ca o mască. Machiajul este o formă de artă și, mai important, o formă de exprimare. Ai toată libertatea din lume să îți dai frâu liber imaginației! Puterea se află numai în mâinile tale pentru a încerca, nestingherită, lucruri diferite și pentru a vedea ce îți place cel mai mult și ce ți se potrivește cel mai bine. Pentru că aici e secretul: machiajul tău este o extensie clară și vizibilă tuturor celor care te văd – în realitate sau virtual – a personalității tale. Desigur, fiecare dintre noi are un stil anume de a se machia și preferințe complet diferite, dar elementele de bază ale machiajului fiecărei femei – indiferent de felul în care obișnuiești să te machiezi – sunt aproape aceleași.

Cei mai mici pași ai unui machiaj ajung să fie exact cei care fac cea mai mare diferență în felul în care ajunge să arate, la final, rezultatul muncii tale. De aceea, după îndelungi cercetări, am găsit pașii exacți pe care trebuie să îi urmeze orice femeie pentru a-și realiza un machiaj impecabil.

Cheia care stă la baza unui machiaj cât mai aproape de perfecțiune este pregătirea tenului. Nici nu știm de unde să începem atunci când îți spunem că este absolut vital, înainte să începi să îți aplici produsele de machiaj, să îți îngrijești și pregătești tenul în prealabil! Pregătirea tenului reprezintă o rutină obligatorie care implică, pe rând, curățarea, tonifierea și hidratarea tenului.

Este mai mult decât necesar să îți cunoști tipul tenului ca să alegi produsele potrivite lui. De exemplu, dacă ai ten gras, produsele cosmetice pe bază de apă sunt cele pe care trebuie să le folosești. Dacă ai tenul uscat, poți folosi produse ceva mai grase. Dacă ai tenul sensibil, cosmeticele pe bază de minerale reprezintă alegerea ta salvatoare.

Pasul 1: Aplicarea unui primer
Primerul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.