Ed Sheeran, cel mai difuzat artist în Marea Britanie | Străine, Vedete

0

Astfel, Sheeran (28 de ani) s-a impus în fața lui Clavin Harris, situat pe locul doi, și al fetelor de la Little Mix, aflate pe cea de a treia poziție.

Artistul a ocupat prima poziție a acestui clasament în ultimii trei din patru ani – 2015, 2017 și 2018.

Acești artiști au contribuit la o prezență puternică a Marii Britanii în topul celor mai difuzați muzicieni din această țară.

Printre aceștia se află Rita Ora, Coldplay și Dua Lipa. Pink este singura prezență ne-britanică din top 10.

Pe de altă parte, cea mai difuzată piesă în 2018 a fost „Feel it Still” a lui Portugal, fiind urmată de „These Days” cântată de Rudimental, featuring Jess Glynne, Macklemore şi Dan Caplen.

Top cinci al celor mai difuzate piese este completat de „For You” (Liam Payne și Rita Ora), „One Kiss” (Calvin harris și Dua Lipa) și „Shotgun” (George Ezra).

Cine este Ed Sheeran

Edward Christopher „Ed” Sheeran este un cântăreț și compozitor englez. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, „No. 5 Collaborations Project”, care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records.

În 2012 a câștigat două premii BRIT…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.