Dublă premieră pentru revista Unica iunie 2019 | Româneşti, Vedete

0

Ediția de mai a revistei Unica este despre femeile puternice, care au vise mari și care fac tot ce pot pentru a le îndeplini. Melania Medeleanu, cea care s-a ocupat de mii de copii cu probleme – fie că sunt sărmani sau orfani, precum cei de la Afterschool Clinceni, fie că suferă de boli incurabile, cum sunt cei care vin în taberele Magic Camp – este unul dintre ei. Melania mereu și-a dorit un copil al ei și, când nu mai spera, minunea s-a întâmplat și puiul de om a apărut în viața ei, la finele lui 2018. Află totul despre povestea Melaniei și a bebelușului ei în exclusivitate din revista Unica iunie 2019.

O altă femeie pe care o admirăm este regizoarea Chris Simion-Mercurian, care nu a lăsat nici  măcar cancerul să o oprească din demersul de a construi Grivița 53, cel care va fi primul teatru privat construit de la zero. În interviul din Unica poți afla o mulțime de detalii despre proiectele lui Chris.

În revistă vei putea citi și despre alte femei visătoare în sensul frumos al cuvântului, care au reușit să-și transforme pasiunile artistice în meserii și care fac performanță de top în domeniile lor.

Acestora li se adaugă și alte românce celebre, care au reușit să se impună în industria frumuseții, creând branduri extrem de puternice, precum Ivatherm, Jessica sau Anastasia Soare.

Vrei un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.