Diana Dumitrescu, o viitoare mămică extrem de frumoasă. Cum a arătat actrița pe plajă, în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină

0

Este însărcinată în 7 luni și mai fericită ca nicicând. Diana Dumitrescu a plecat într-o mică vacanță la mare, acesta fiind mai mult ca sigur, ultimul sejur pe care vedeta îl va mai petrece doar alături de iubitul ei. Familia acestora se va mări cât mai curând, însă Diana Dumitrescu arată exact la fel de bine în ultimul trimestru de sarcină, chiar și în costum de baie.

Cu toate că sarcina ei este gata să se încheie cât de curând, iar bebelușul parcă nu mai are stare, Diana Dumitrescu a hotărât să facă o mică pauză de la aglomerația Bucureștiului și să se ducă în Constanța, orașul ei natal.

„Ultima oară când am fost la ecografie mi-au spus că este copilul foarte mare… Eu am avut 3, 6 kilograme şi am fost mare. Eu sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. Probabil o să fie mare, vedem cum o să fie. E greuţ. Apasă foarte tare în anumite locuri. Mă loveşte destul de tare”, povestea Diana luna trecută și iată că a depășit cu bine momentele dificile.

„Da, va fi un băiat”

În cadrul unui interviu recent, actrița a aflat și sexul bebelușului, pe care, de altfel, voia inițial să îl țină secret până la naștere.

„Da, e băiat. Sperăm că se menţine băiat până la nouă luni! Voiam să ţin asta pentru noi şi am zis că nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.