Diana Dumitrescu, mesaj dur pentru fani: „Vă rog frumos, nu mă mai întrebaţi!”

0

Diana Dumitrescu trece printr-o perioadă superbă din viața ei și așteaptă să aducă pe lume primul copil. După ce a avut parte de clipe grele, un divorț și a trecut prin depresie, acum artista pare să fie liniștită și fericită în sfârșit în brațele altui bărbat, pe care cât de curând, îl va face tătic.

Cu toate că și-a obișnuit fanii să o țină la curent cu toate activitățile ei prin intermediul rețelelor de socializare, Diana Dumitrescu a anunțat printr-un mesaj că nu va oferi niciun detaliu privitor la nașterea bebelușului. În plus, vedeta și-a rugat fanii să nu o mai întrebe insistent lucruri ce țin de viața personală.

„Mai am ceva până nasc şi nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ţine doar de familia mea, aşa că vă rog frumos, nu mă mai întrebaţi. 

Vă mulţumesc din suflet că mă urmăriţi într-un număr atât de mare. O să vă ţin la curent cu evenimentele din viaţa mea, atât cât cred eu de cuviinţă că trebuie să împărtăşesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei şi vă îndemn pe toţi să faceţi asta pe reţelele de socializare” a transmis Diana Dumitrescu, pe pagina sa de Instagram

Diana Dumitrescu s-a luptat cu depresia și  a avut parte de un divorț

Divorțul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.