Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima poză cu burtica de gravidă

0

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a ales să împărtășească bucuria că va deveni mămică pe contul ei de Instagram. Actrița a postat o fotografie de la o petrecere, în care își ține mâna în dreptul pântecului, pentru a se vedea burtica de gravidă.

În mesajul ce însoțește imaginea, vedeta mărturisește că vestea a venit într-un moment în care nu se aștepta, dar că se simte binecuvântată: „S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne așteptam mai puțin!” a transmis Diana Dumitrescu.

Fanii și apropiații vedetei s-au bucurat pentru ea și partenerul ei de viață și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare. Postarea a strâns rapid zeci de mii de aprecieri.

„Mă tot uitam la pozele tale și îmi spuneam- e gravidă! Told you girl, de ani de zile… minunile există și apar la momentul potrivit! Felicitări din toata inima mea…” a scris colega și prietena Dianei, Tily Niculae.

„O minune dintr-o minunată… doar la oamenii buni și binecuvântați”, „Felicitari! Sarcina usoara in continuare si arati tare bine! Oricum esti frumoasa, dar acuma stralucesti!”, „Felicitări!! Ce veste minunată!!! Știu cât de mult îți doreai asta!” sunt câteva dintre mesajele pline de entuziasm ale prietenilor și faniilor Dianei Dumitrescu.

Actrița și soțul ei, omul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.