Diana Bișnicu, sfâșiată după moartea nașului său, Marcel Toader:”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi!”

0

Familia și prietenii cei mai de preț ai lui Marcel Toader se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum. Sunt efectiv terminați de durere, după ce fostul impresar a încetat din viață, la doar 56 de ani, în urma unui infarct necruțător.

Diana Bișnicu nu își poate reveni din șoc și a spus câteva cuvinte pe internet, printr-un mesaj sfâșietor. Artista și soțul ei au fost cununați de Marcel Toader. El împreună cu soția lui de la acea vreme, Gabriela Cristea, le-au fost nași de cununie.

”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de naşi! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepţia ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Şi nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând! Când Riana (n.r. fiica Dianei) era micuţă şi se temea puţin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va creşte veţi fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veţi mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei şi a familiei tale care a rămas secată de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi încredinţa mâna lui Cătălin, ne-ai pus…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.