Demi Moore a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani

0

În urmă cu 40 de ani, Demi Moore a fost violată de către un bărbat mai în vârstă, iar dezvăluirea a fost făcută chiar în cartea ei, „Inside Out.” Ea a spus că mama ei a lăsat ca acest incident să aibă loc.

Demi Moore şi-a amintit de acest incident care i-a trumatizat copilăria în cadrul unui interviu pentru Good Morning America. Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit faptul că un bărbat străin a violat-o atunci când avea 15 ani, iar mama ei ştia despre asta. Ba mai mult, Demi susţine că mama ei i-a permis acest lucru acelui bărbat, iar ulterior a primit de la el bani pentru a păstra tăcerea.

Demi Moore a venit acasă într-o zi şi a găsit un bărbat străin în casă, care a intrat în casă cu o cheie pe care mama ei, Virginia King, i-a dat-o. El a violat-o, iar ulterior a întrebat-o: „Cum te simţi că ai fost dată pentru 500 de dolari?” Demi a spus în interviu faptul că nu crede ceea ce i-a spus violatorul și că își amintește acest moment drept o „trădare devastatoare,” mai ales din partea mamei ei.

„În adâncul inimii mele, nu cred. Nu cred că a fost un schimb atât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.