De necrezut cum arăta Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, în urmă cu 10 ani. „Uită-te în oglindă”

0

Ionuț Gojman s-a făcut remarcat după ce a participat la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, unde a mers împreună cu iubita sa, Mirela. Însă, sfârșitul show-ului a dus și la finalul poveștii lor de dragoste. Ionuț va fi ispită în următorul sezon al show-ului, în timp ce Mirela se pregătește de nuntă cu actualul ei iubit, Florin Tecar.

Ionuț Gojman le-a arătat admiratorilor săi de pe internet cum arăta în urmă cu zece ani. Aceasta a dat publicității o fotrografie de arhivă. Transformarea este mai mult decât evidentă.

„”Dacă încă mai cauți acea persoană care te poate schimba, atunci uită-te în oglindă”#10yearchallenge #happy #transformation #evolution #trust #change #process #of #transformation #mind #open #for #evolution”, a scris el în dreptul imaginii.

„Ce breton aveai”, „Băiat frumos și atunci, și acum”, „Schimbare de la cer la pământ’, „Bretonul ăla e criminal”, „Altceva e în 2019”, „Nu cred…”, „Pe bune???”, au reacționat prietenii din mediul virtual.

Citește și: VIDEO/ Interviu cu Octav Bjoza, fost deținut politic: „Mai umilit ca-n anul Centenarului n-am fost niciodată!”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.