De ce nu trebuie să mai crezi în existența unei relații perfecte

0

Dacă ar fi să ne ghidăm după site-urile matrimoniale sau aplicațiile de dating, compatibilitatea perfectă între două persoane este mai simplă decât am fi crezut. Însă acest lucru este foarte departe de adevăr.

Există o relație perfectă? Probabil și tu ți-ai pus această întrebare de nenumărate ori, iar răspunsul – ne pare rău să îți zicem asta – este că nu există așa ceva. Toate relațiile vin la pachet cu momente dificile, certuri, lacune și compromisuri din partea ambilor parteneri.

Iată câteva motive pentru care nicio relație nu poate fi descrisă ca fiind perfectă:

Cei doi parteneri provin din medii diferite

Atât tu, cât și partenerul tău, proveniți din familii diferite, lucru care se traduce în obiceiuri și tradiții diferite. Este ceea ce ne face persoane unice, sunt acele mici aspecte care ne definesc personalitățile și ne determină să vedem viața în modul nostru propriu. Cu toate acestea, un cuplu fericit ar putea trece peste aceste diferențe, mai ales că, în unele cazuri, tocmai acestea sunt cele care apropie doi parteneri și care sporesc atracția.

Ai avut o viață (și alte relații) înainte de partenerul tău

Este un aspect pe care mulți îl ignoră. Trebuie să realizezi că fiecare dintre noi are un trecut și care vine la pachet cu relații amoroase, unele mai interesante, altele mai dramatice. Cei doi parteneri trebuie să învețe să respecte aceste lucruri și să facă astfel încât să conștientizeze că nu pot trece cu vederea aceste aspecte, ci că ele trebuie integrate într-un anumit mod în relația actuală. De multe ori, relațiile din trecut o pot afecta considerabil pe cea actuală, mai ales că unii dintre noi nu își pot lua angajamente din cauza experiențelor negative din trecut.

Uneori, toți avem nevoie de puțin spațiu

Relațiile implică tacit că cei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.