Dana Săvuică, despre cum era să fii manechin în anii ʼ90

0

Dana Săvuică a intrat în lumea modei când era studentă. Dacă inițial era doar o colaborare și se bucura de banii pe care îi câștiga, ulterior, vedeta a fost angajată. Mai mult, pe lângă salariu, ea și colegele ei se bucurau de o grămadă de produse cu care plecau acasă!

„Eu am intrat în această lume imediat după Revoluție, în anii ‘90, dar am prins manechinele de pe vremea lui Ceaușescu. Erau niște prezentări care se făceau aproape săptămânal în interiorul unor instituții. Erau făcute pentru publicul care venea de pe stradă, își rezerva un loc în sală, așa se întâmpla în cazul casei de modă Venus, în cadrul căreia eu am activat, sau se făceau prezentări private pentru soții de ambasadori și diverse evenimente oficiale”, ne-a povestit Dana Săvuică.

Tânără, frumoasă, sexy, Dana a intrat rapid în vizorul celor care doreau să-și promoveze produsele. „Eram doar o mână de manechine care erau chemate absolut peste tot. Defilam pentru creatorii de modă, Doina Levintza, Zina Dumitrescu, dar și pentru fabrica Romartizana, care avea tot ce însemna ii, broderii, produse lucrate manual sau fabrica aceea care făcea ciorapi. Eram chemate, cine era aleasă, era fericită, cine nu, nu”, a precizat ea.

Lumea modei i-a adus Danei Săvuică notorietate, asta, pe lângă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.