Dan Negru spune adevărul despre zgârcenia lui. „Am câștigat 4.000 de mărci, el 10.000. El și-a luat un BMW, eu…”

0

 

Despre prezentatorul de televiziune Dan Negru s-a tot spus că este extrem de atent cu banii săi. Despre zgârcenia lui proverbială a comentat acesta în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru life.ro.

„Ai mei, în Banat, îi numesc pe cei ca mine chibzuiți. Aici, în sud, în București ăștia se numesc zgârciți. În Banat găsești foarte greu oameni care să stea în chirie într-o garsonieră, iar BMW-ul să stea în parcarea din fața blocului”, a declarat Dan Negru.

„Am întâlnit, când am venit în București, oameni cu mașini scumpe care stăteau în apartamente închiriate. Și nu am înțeles această atitudine.

Am prezentat la un moment dat un spectacol și am câștigat 4000 de mărci, iar un coleg, un cântăreț foarte-foarte cunoscut, a făcut vreo 10.000 de mărci. El și-a luat un BMW la mâna a doua.

Eu mi-am cumpărat un teren în Piața Unirii din București. Mașina lui s-a dus dracului de mult, iar terenul meu a făcut pui.

De fiecare dată când îl văd îl întreb de mașina aia. Nu îmi răspunde niciodată”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Citește și: Artiștii se umplu de bani în noaptea de Revelion. Smiley ia 3.000 de lei pe minut, Inna peste 4.000

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.