Cuvintele influențează ADN-ul uman! | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online
Este cunoscut faptul că, doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine, iar restul de 90% este considerat „material de balast”, adică fără o importanță evidentă.
Cu toate acestea, cercetătorii ruși, biofizicieni, biologi și geneticieni, au început alături de lingviști cercetări menite să descopere ce rol joacă de fapt cea mai mare parte din adenomul uman. Astfel, Grazyna Fosar si Franz Bludorf au reușit să arate ca ADN-ul poate fi influențat și re-programat prin utilizarea cuvintelor și a anumitor frecvențe.
Conform acestora, ADN-ul uman are două mari „responsabilități”:
alcătuirea corpului nostru
depozit de informații și cale de comunicare (ca un fel de internet).
Lingviștii ruși au studiat și comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formează fraze și propoziții), semantice (studiul înțelesurilor într-un anumit limbaj) și cele gramaticale de bază folosite în toate limbajele umane. Astfel, ei au descoperit că moleculele alcaline din ADN, întregul cod genetic și îndeosebi procentul de 90%, respectă regulile gramaticale obișnuite, aceleași folosite în toate limbile umane.
Genetica vibrațională
Totodată, biofizicianul și biologul rus Piotr Gariaev au explorat împreună cu colegii săi comportamentul vibrațional al ADN-ului, respectiv efectul anumitor frecvențe asupra acestuia. Ei au reușit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care au influențat ADN-ul și informația genetică.
Descoperirea lor duce către ideea funcționării cromozomilor vii ca niște computere holografice folosind radiație laser generată endogen chiar în interiorul ADN-ului. Concluzia este că, atâta timp cât structura ADN-ului este aceeași cu cea a limbajului uman, cuvintele și propozițiile utilizate pot influența ADN-ul în mod direct, nefiind nevoie de nicio decodificare.
Grupul de cercetători al lui Gariaev, utilizând…
Citeste continuarea AICI