Cum și-a sărbătorit Laura Cosoi ziua de naștere

0

Laura Cosoi se află alături de soțul său și fiica lor în vacanță într-o destinație cu adevărat exotică, și anume Thailanda. Actrița a împlinit ieri vârsta de 38 de ani, iar cu această ocazie ea a postat mai multe imagini pe conturile sale de socializare.

Laura a scris un mesaj emoționant, mărturisind ce anume își dorește pentru anul 2020: „Sper într-un 2020 al zâmbetelor și bucuriei, al echilibrului și prieteniei, al viselor împlinite și al păstrării lucrurilor care contează cu adevărat, al îmbrățișării oamenilor dragi și al credinței că Dumnezeu este cu noi în tot și toate! 2020, să fii bun! An nou fericit, dragi prieteni!”

Laura Cosoi a publicat pe blogul personal un articol prin care își amintește cu drag de momentele frumoase de care a avut parte alături de familia ei: „Ca în fiecare an pe vremea aceasta, îmi place să privesc în urmă la cele 365 de zile care s-au scurs și să mă gândesc cum a fost viața noastră în acest timp: ce am trăit, ce am reușit și ce ne propunem pentru viitor. Așa am ajuns la concluzia că anul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.