Cum se mai simte Cătălin Botezatu după operație: „Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare”

0

Cătălin Botezatu a „beneficiat” de atenția presei în ultimele zile, de când au ieșit la suprafață problemele de sănătate pe care le are, însă starea lui este una bună, potrivit anunțului făcut de una dintre prietenele lui.

După ce s-a zvonit că renumitul creator de modă se află în stare gravă la spital, după ce a fost operat de urgență în Turcia, o prietenă a spus lucrurilor pe nume și a dat detalii neaflate despre Cătălin Botezatu.

O sursă din apropierea celebrului creator de modă a postat pe Facebook un mesaj, prin care a liniștit comunitatea de fani și prieteni a lui Cătălin Botezatu. Aparent, acesta este în recuperare și va fi cât mai bine. Medicii încă nu au dat informații oficiale referitor la starea lui de sănătate.

„În urma telefoanelor primite am înţeles că circulă o ştire despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu ştiu de unde a apărut ştirea şi care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puţini oameni care ţin legătura cu medicii care se ocupă de el şi ştiu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiaţi lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuţii lui care m-au asaltat cu mesaje, fireşti şi de încurajare, am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.