Cum să-ți alegi inspirat rochiile de seară în această vară

0

Astăzi poți ieși în evidență tocmai prin relevanța ținutei tale în raport cu ocazia de purtare. Moda de top a coborât de pe podiumuri și este prezentă tot mai mult la evenimentele unde participantele poartă rochii de seara. Elite Mariaj îți dovedește că, printre atâtea croiuri, materiale și culori, te poți diferenția în bine dacă devii un etalon vestimentar pentru evenimentul în cauză.
O apariție încântătoare la ceas de seară

La un dineu, la o serată, o gală sau un vernisaj poți fi elegantă, atrăgătoare, de neuitat fără să ieși din specificul evenimentului, dacă vei purta rochia potrivită. Poți căuta, printre altele, rochiile marca Tarik Ediz, lungi până la podea, cu cloj,  Mori Lee, rochii mulate sau cu despicătură adâncă, apoi Tony Bowls, rochii de ocazie care abundă de dantelă și părți sclipitoare.

Sunt și rochii de cocktail disponibile în oferta acestui magazin: Stick & Stone, care potențează avantajele formelor tale, ale părului tău, picioarele tale, precum și spatele tău. Aici, culorile sunt curajoase și se asortează cu un zâmbet în toată splendoarea.

Evenimentul are un caracter special? Fii partea lui artistică!

Participi la un vernisaj, la o lansare? Ai primit o invitație la o sesiune festivă, o invitație la teatru? Cumva ești domnișoară de onoare la cununia unei bune prietene? Prezența ta să fie întotdeauna dublată de o ținută uluitoare: rochii de seara de la Elite Mariaj, pantofi asortați, accesorii bine alese, coafură splendidă, gestică deschisă, zâmbet.  

Vara este cald, așa că poți alege cu toată încrederea și rochii de ocazie vaporoase. Totuși, evenimentele societății civile și cele culturale presupun detalii compatibile cu rochiile puțin mai sobre, deși cu un impact la fel de mare ca să rezulte o apariție încântătoare.

Arta este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.