Cum să îți salvezi relația atunci când tu ești cea care a fost infidelă

0

Este dificilă să treci peste infidelitatea partenerului, însă ce faci când tocmai tu ești cea care l-a înșelat pe el? Mai poți salva relația? Ești dispusă să faci orice pentru partenerul tău? Dacă ai avut în minte doar răspunsuri afirmative, ar trebui să încerci aceste sfaturi, care te-ar putea ajuta să oferi o nouă șansă relației voastre.

Primul lucru pe care trebuie să îl ai în minte, fie că tu ești cea care a fost infidelă sau nu, este faptul că aveți nevoie de compasiune, atât tu, cât și partenerul tău. De cele mai multe ori cel care a înșelat se luptă cu criticile celor din jur, însă adevărul este că și această persoană are nevoie de empatie din partea prietenilor.

Așadar, încearcă să discuți cu alte persoane apropiate situația ta (după ce i-ai dezvăluit totul partenerului) și urmează acești pași.

1. Încheie aventura

Este un pas evident, însă foarte important, mai ales dacă aventura ta nu a fost doar ceva de o noapte, ci chiar ai dezvoltat sentimente. Atunci când te implici și în relațiile extraconjugale, acestea pot părea la fel de serioase și poate fi dificil să renunți la ele.

Dacă scopul tău este să îți repari relația/căsnicia, atunci nu ai o altă variantă decât să renunți la cealaltă persoană. Nu mai mențineți contactul, nu vă mai trimiteți mesaje ocazional. Te așteaptă o călătorie dificilă alături de actualul partener, așadar nu ai nevoie de alte persoane în viața ta, care ți-ai putea consuma energia.

2. Gândește-te de ce ai înșelat

De ce înșelăm? Este o întrebare dificilă, pe care trebuie să ți-o pui înainte ca tu și partenerul tău să mergeți mai departe. Să continui o relație atunci când tu ai fost cea infidelă va însemna că trebuie să ai pregătite o mulțime de răspunsuri și explicații.

În primul rând, nu poți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.