Cum să fii sigură că relația pe care o ai este potrivită pentru tine

0

Fie că îți dorești să îți dea mesaje mult mai des, să petreceți și mai mult timp împreună sau chiar să plecați într-o vacanță, deși el invocă mereu motive, cum ar fi că nu are timp sau are prea multe responsabilități la job, toate acestea contribuie la o nesiguranță pe care o poți avea față de partener.

Nesiguranța într-o relație joacă un rol extrem de important, mai cu seamă că poate avea un impact extrem de mare asupra buna funcționării a relației. Și nu doar nesiguranța ar fi problema în sine, ci și dezamăgirile, eșecurile și incompatibilitățile ne pot face să ne pierdem încrederea în noi, dar și într-un viitor partener. Important este să îți dai seama că toate aceste probleme te afectează și că cel mai bine ar fi să discuți cu partenerul tău și să nu crezi că neîncrederea se poate rezolva de la sine. Trebuie să fii sinceră și îți asculți partenerul atunci când este nevoie, dar și partenerul tău să reușească să te asculte.

În momentul în care îi spui partenerului ceea ce te apasă și crezi că puteți găsi o rezolvare, lucrurile vor deveni mult mai ușoare între voi. Ba mai mult, încrederea atât în tine, cât și în partener se poate recâștiga doar dacă reușești să vorbești deschis cu partenerul. Într-o relație, frustrările acumulate de parteneri duc la și mai multe probleme, de care nu ai nevoie.

Iată care sunt aspectele la care ar trebui să lucrezi, dacă nu ai încredere în relația pe care o ai:

1. Timpul petrecut împreună

Dacă te simți tot mai des anxioasă sau nu ai încredere în relația pe care o ai, o problemă poate fi timpul pe care îl petreceți împreună. Atunci când nu te vezi atât de des cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.