Cum sa Cumperi Scortisoara de Calitate

0

Ce este scortisoara Ceylon

Scortisoara reprezinta unul dintre cele mai cunoscute condimente la ora actuala, alaturi de piper si vanilie. Se estimeaza faptul ca scortisoara Ceylon detine circa 80-90% din cota de piata a acestui produs la nivel global. Caracteristicile acestui condiment sunt aroma si savoarea deosebita, dar si proprietatile medicinale pe care le poseda.

Beneficiile scortisoarei Ceylon

Inca din antichitate medicii ne recomandau ca alimentele sa ne fie in primul rand medicament. Aceasta recomandare atrage de fapt atentia asupra importantei pe care alimentele si caracteristicile acestora o pot avea asupra starii noastre de sanatate, atat fizice cat si psihice. In prezent, se constata o reintoarcere la valorile traditionale si catre medicina care abordeaza starea de sanatate a omului dintr-o perspectiva mai holistica.

In medicina populara s-ar putea sa existe referiri la scortisoara folosita in afectiunile digestive, pentru reducerea durerii sau a simptomelor de raceala. Ceea ce putem afirma cu certitudine in prezent este ca acest condiment tinde sa reduca in intensitate simptomele asociate diabetului de tip 2 si sa diminueze procesele inflamatorii.

Inainte de a folosi extractul de scortisoara in scop medical, este indicat sa ceri sfatul medicului tau, avand in vedere ca acesta iti cunoaste in amanunt istoricul medical. Ceea ce mai trebuie sa iei in calcul atunci cand intentionezi sa folosesti capsulele de scortisoara sau extractul pentru beneficiile medicale, este tipul de scortisoara care a fost folosit in studiile de specialitate.

Cum sa cumperi scortisoara de calitate

Indiferent de marca de scortisoara pe care doresti sa o achizitionezi, este bine sa te informezi inainte cu privire la cele mai bune surse din care te poti aproviziona, fie online, fie direct din magazinele care comercializeaza acest produs la noi in tara. Studiaza…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.