Cum reușește Ioana Ginghină să treacă peste despărțirea de Alexandru Papadopol: „Îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare”

0

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol la sfârșitul lunii iulie, doar că momentan nu a putut să-și refacă viața și nici nu se gândește momentan să înceapă o nouă relație.

Cu toate că are mulți admiratori, Ioana Ginghină a declarat că nu vrea să se gândească pentru moment la o nouă poveste de dragoste, după ce s-a separat de tatăl fetiței ei, Alexandru Papadopol.

„N-am noutăţi, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinereţea. Nu mă bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că aşa a fost să fie, probabil mă aşteaptă o nouă etapă probabil şi mai frumoasă. Am descoperit că bărbaţii au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relaţie. Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubit-o pe Ruxi”, a declarat Ioana Ginghină, conform spynews.ro

În plus, actrița a declarat că și-a dus fiica la psiholog:

„Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetiţa mea la psiholog, n-a avut aşa repercusiuni cum mă aşteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.