Cum plănuiesc Katy Perry și Orlando Bloom să aibă o nuntă „perfectă”

0

Katy Perry și Orlando Bloom se bucură de o perioadă minunată din viața lor. Cei doi s-au logodit de Valentine’s Day, iar acum au început să facă planuri pentru ziua cea mare.

O sursă a declarat pentru E! News că cei doi au început să se gândească la cum va fi nunta, însă nu au luat până acum nicio decizie.

„Ei vor să fie siguri că vor alege ceva ce va fi perfect pentru ei ca pereche”, a declarat sursa. Acest lucru este de înțeles, deoarece atât Katy Perry, cât și Orlando Bloom au fost căsătoriți înainte și au avut nunți complet diferite ca stil. Artista a fost căsătorit cu Russel Brand, în timp ce Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, cu care are împreună și un fiu.

Sursa a precizat că „Orlando nu își dorește nimic mare și impresionant”, așadar Katy nu va sosi probabil pe un elefant, așa cum a făcut la prima sa nuntă. Totodată, se pare că cei doi au ales să angajeze un wedding planner pentru a fi ajutați.

Cu toate acestea, această persoană nu se va ocupa de absolut orice, deoarece Katy Perry „are câteva idei cool”. Potrivit sursei citate de E!News, cei doi și-ar dori o nuntă la care „prietenii și familia se pot distra împreună”.

Katy Perry și Orlando Bloom au făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.